En briefing med lpm production resulterede i, at jeg foreslog at ændre omtalen af lpm’s fra “100% competitive” til begrebet MAXIMERING. Efter at ha’ vist hvordan det ku’ gøres, lancerede lpm denne nye holdning til produktion og kunderelationer på en “100% MAX-DAG” for kunder og interesserede kundeemner. Her blev alle facetter og faktuelle fordele ved MAX-konceptet blev gennemgået. Min del bestod i div. forslag, layout og tekster. Ligeledes håndterede jeg pakning af de færdige invitationer, direct-mails og levering af roll-up’s.

Efter en holdbarhedsdato på godt 2 år for den hidtidige brochure, annoncer mv., har jeg senere leveret version-2.
Centralt står begrebet “MAX OPTIMERING” og en ny brochure, der i sit sprogbrug går direkte til stålet – og snakker lige ud af posen.
Jeg har stået for layout, tekster, interviews med MAX-kunder til 3 cases; produktion og levering af færdigt oplag.

Øverst ses nogle af de helt aktuelle markedsførings-komponenter – derunder eks. på det, der har været…

 

Kort om lpm og MAX-optimering >

lpm production a/s er leverandør og udvikler af drejede- og fræste emner i metal og plast. Produktionen er up-to-date og benytter CNC-fræsere-, drejeautomater og robot-teknologi. lpm production er via MAX-konceptet lykkes med at vinde tidligere kunder tilbage; kunder der havde gennemlevet den “kinesiske prøvelse” – dvs. oplevet gentagne misforståelser og fejl omkring eks. gevindretning, ikke-overholdte leveringstider og svingende kvalitet / ensartethed i emnerne.

MAX-konceptet er reelt optimering af alle faser i fremstillingen af kundens emner. MAX-konceptet betyder også, at lpm tillader sig at vurdere, om et re-design af kundens emner kan medføre eks. besparelser i antal komponenter. Optimering ta’r man nemlig bogstaveligt hos lpm, og særligt omkring re-design kan der være en gevinst.lpm’s løsnings-optimerende tilgang til kunderne har gennem de seneste år konkret kunne overbevise stadig flere om, at lpm production og MAX-konceptet – set all-over –  er 100% konkurrencedygtige sammenlignet med leverandører i lavtlønslande.

Tilbage til forsiden