Den anden folder har titlen “Velkommen til børn og unge i Horsens Kommune”. Den præsenterer kommunens visioner og tilbud – hele spændet mellem spædbarn og teenager – informationer om pasning og skolegang, og om mange målrettede fritids- og kulturtilbud for netop børn og unge.Hensigten er, at give overblik, basal information og nyttige kontaktoplysninger. Altsammen i relation til de små og store “guldklumper”.

Den sidste folder med titlen “Velkommen til kulturen i Horsens Kommune” – giver nye tilflyttere indblik i kommunens kultursatsning:

Helt bynære tilbud og muligheder = parkerne, museerne og de sportslige og rekreative faciliteter; musik og teater. Stort og småt indenfor kultur og fritid.  Folderen er en introduktion til viden, spas, fysisk udfoldelse, rekreative herligheder, teater – og de verdensnavne, der med mellemrum kalder publikum til fra resten af kongeriget og det øvrige Europa.

Opgaven indebar:
Layout, gennemsyn og udvælgelse af div. illustrationer og fotos. Redigering af div. tekstinput, skrive nye supplerende tekster og headlines. Rentegning, billedbehandling,  korrekturgange og tryk.

Tilbage til forsiden